Reactie plaatsen

Gerard Versteeg
18 dagen geleden

Als jonge kantoorbediende heb ik voor Ruys & Zonen aan de Veerhaven en Lloydkade gewerkt van 1949 - 1954.
Op mijn oude dag (86 jaar) kijk ik terug. Het was een interessante tijd. Toch ben ik - zonder spijt - op 22 jarige leeftijd naar Australie geemigreerd
Ik heb zojuist een vergrote afdruk gemaakt van het 'Willem Ruys' plaatje dat ik op het internet vond.
Veel dank voor al de KRL informative die nog te vinden is op het internet.
Hartelijke groet
Gerard Versteeg riever33@gmail.com

Ad van der Brugh ( CD Willem Ruys )
een jaar geleden

Bij deze wil ik het bestuur en de Spido bedanken voor ook dit jaar weer deze geweldige vaardag te mogen ervaren.
Hopelijk komen er volgend jaar weer meer CD collega,s van
de "RUYS " bij !!!
Ook bedankt voor de mooie foto reportage .
Tot op de Nieuwjaarsreceptie bij de Spido .
Niet vergeten !!!

Koninklijke Rotterdamsche Lloyd Museum
2 jaar geleden

Een hele grote stap voorwaarts en na het wegwerken van de kinderziektes, lekker verder uitbouwen. Dit helpt zeker mee aan het 'uit de vergetelheid houden van de Koninklijke Rotterdamsche Lloyd en al haar voorgangers', zoals iedereen weet is dat onze museumdoelstelling.
Veel succes!

Henk Hellenthal
2 jaar geleden

Het blijkt dat de PowerPoint presentaties bij sommige computers problemen geeft met de beveiliging.
Op zich is het natuurlijk prima dat u uw computer goed hebt beveiligd,maar nu geeft deze prima beveiliging een probleem met het afspelen van de presentaties.
We proberen hiervoor nog een oplossing te zoeken.

C. Boer
2 jaar geleden

Mooie site en leuke presentaties bedankt

C.Kasse.
2 jaar geleden

Bedankt voor deze mooie presentatie.

H.Hellenthal

Bedankt voor reacties .
ik heb de website qua foto's volgorde aangepast en hoop dat het nu klopt.

A.J. van Looijen
2 jaar geleden

De tekst behoort bij een niet getoonde foto van 1954.
De getoonde foto is uit 1937

Gerard Beurkens
2 jaar geleden

Prachtige presentatie. Ze bevat alle schepen waarop ik tijdens m`n Lloydperiode gevaren heb. Dank voor dit inittiatief.

M.Jonker
2 jaar geleden

Ik kan beide foto's zo niet toevoegen dus neem even contact met mij op.De 4e foto komt uit het gedenkboek 120 jaar zeevaart van barkschip tot Willem Ruys blz. 308 voor de rest een goede presentatie.