Reactie plaatsen

Ad van der Brugh ( CD Willem Ruys )
een maand geleden

Bij deze wil ik het bestuur en de Spido bedanken voor ook dit jaar weer deze geweldige vaardag te mogen ervaren.
Hopelijk komen er volgend jaar weer meer CD collega,s van
de "RUYS " bij !!!
Ook bedankt voor de mooie foto reportage .
Tot op de Nieuwjaarsreceptie bij de Spido .
Niet vergeten !!!

Koninklijke Rotterdamsche Lloyd Museum
7 maanden geleden

Een hele grote stap voorwaarts en na het wegwerken van de kinderziektes, lekker verder uitbouwen. Dit helpt zeker mee aan het 'uit de vergetelheid houden van de Koninklijke Rotterdamsche Lloyd en al haar voorgangers', zoals iedereen weet is dat onze museumdoelstelling.
Veel succes!

Henk Hellenthal
8 maanden geleden

Het blijkt dat de PowerPoint presentaties bij sommige computers problemen geeft met de beveiliging.
Op zich is het natuurlijk prima dat u uw computer goed hebt beveiligd,maar nu geeft deze prima beveiliging een probleem met het afspelen van de presentaties.
We proberen hiervoor nog een oplossing te zoeken.

C. Boer
8 maanden geleden

Mooie site en leuke presentaties bedankt

C.Kasse.
8 maanden geleden

Bedankt voor deze mooie presentatie.

H.Hellenthal

Bedankt voor reacties .
ik heb de website qua foto's volgorde aangepast en hoop dat het nu klopt.

A.J. van Looijen
8 maanden geleden

De tekst behoort bij een niet getoonde foto van 1954.
De getoonde foto is uit 1937

Gerard Beurkens
8 maanden geleden

Prachtige presentatie. Ze bevat alle schepen waarop ik tijdens m`n Lloydperiode gevaren heb. Dank voor dit inittiatief.

M.Jonker
8 maanden geleden

Ik kan beide foto's zo niet toevoegen dus neem even contact met mij op.De 4e foto komt uit het gedenkboek 120 jaar zeevaart van barkschip tot Willem Ruys blz. 308 voor de rest een goede presentatie.

M.Jonker.
8 maanden geleden

Betr. foto's lloydkade.3e foto is uit 1937 tekst ernaast klopt niet.
4e foto is aankomst Willem Ruys in 1947 met aan de lloydkade de salatiga en samarinda en in de schiehaven de sibajak. de tekst die naast foto 3 staat hoort bij een andere foto zie vervolg.