Wij ontvingen het droevige bericht dat ons zeer gewaardeerde lid Lou Veltman is overleden. De leden hebben hierover een mail ontvangen.

Beste mensen,

Deze week ontvangen het droevige bericht dat ons lid Lou Veltman op 84 jarige leeftijd is overleden.

Lou heeft jaren gefunctioneerd in het Bestuur van onze vereniging als penningmeester.

Hij deed dat altijd met heel veel inzet en accuratesse.

De laatste jaren was hij adviseur en keek hij nog regelmatig mee over onze schouders.

Zijn inzet hebben we altijd erg gewaardeerd.

Hij had een duidelijk positieve mening en gaf goede adviezen.

We zullen Lou heel erg missen.

Ook via deze weg wensen we familie heel veel sterkte om dit verlies te verwerken.

Henk Hellenthal

Op zondag 30 december 2018 ontvingen we het droevige bericht dat ons zeer gewaardeerde lid Frans Luidinga is overleden.

Als Bestuur en ook verschillende van onze leden hebben de afscheidsbijeenkomst op 2 januari 2019 bijgewoond.

Ook vanaf deze plaats wensen we de familie heel veel sterkte toe om dit verlies te verwerken.

Henk Hellenthal.

We ontvingen het droevige bericht van het overlijden van lid en oud bestuurslid de heer Leen Welter.

We wensen de familie sterkte toe nu het afscheid definitief is.

Namens het Bestuur: Henk Hellenthal. 25 mei 2018

Onderstaand ziet u het overlijdensbericht van onze oud-voorzitter en erelid van de vereniging: Cees Bruin.

We wensen de familie veel kracht en sterkte toe om dit verlies te verwerken.

namens het bestuur: Henk Hellenthal

22 december 2017