Graag  vragen wij uw aandacht voor het KRL-Museum te Oudehorne in Friesland.

Dit museum is door de heer Ed van Lierde in november 2005 opgericht. De belangrijkste doelstelling van het museum is het behouden van historisch erfgoed van de RL/KRL.Er wordt hard gewerkt om deze doelstelling volledig tot zijn recht te laten komen.

Om dit allemaal te kunnen realiseren is er een club opgericht waarin men zich kan laten aanmonsteren. Er wordt dan een monsterboekje verstrekt met daarin uw pasfoto en een Lloyd schip naar keuze. Voor meer informatie over het aanmonsteren, ga naar de website van het museum.

De website van het museum is, gezien de vele bezoekers, een publiekstrekker. Het aantal bezoekers in 2011 bedroeg meer dan 92.000.

Het museum heeft voor voor u veel aanbiedingen, zoals placemats, zakagenda's en nog veel meer.

Mocht u in het bovengenoemde interesse hebben, ga dan naar de website van het museum en onder het hoofdje "Lloyd-Toko" vindt u alle verdere informatie.

Wij, als vereniging met leden met een KRL verleden, steunen de initiatieven van het museum van harte en wij hopen dat veel leden ons daarin zullen volgen.

Klik op "KRL-Museum" om naar de site toe te gaan.